Acaba la primera fase dels treballs d’enderroc

Acaba la primera fase dels treballs d’enderroc

L’enderroc dels pavellons centenaris ja ha acabat i ara comença la fase de micropilotatge de l’entorn de la zona on es realitzarà l’excavació per a la construcció del nou edifici. 

Els pavellons centenaris que ocupaven l’espai on es construirà la segona fase de l’ampliació de l’Hospital del Mar ja no hi són. Aquests dies s’han completat els treballs d’enderroc de les estructures i l’espai ha quedat lliure d’edificacions. Ara es procedirà a les tasques de preparació del terreny i al micropilotatge de l’entorn per poder iniciar la fase d’excavació. 

En total, s’han enderrocat 5.500 m2 d’edificacions. Els treballs s’han portat a terme aplicant mesures de seguretat per minimitzar la generació de pols i no afectar l’activitat assistencial. La següent fase, d’excavació, afectarà 43.300 m3 de terres i caldrà ubicar setze punts de bombeig per reduir el nivell freàtic, que bombaran més d’un milió de m3 d’aigua. 

Aquesta part de l’obra d’ampliació de l’Hospital del Mar, iniciada el passat mes de juny, té una durada prevista de dos mesos.  

Si voleu més informació sobre el projecte d’ampliació de l’Hospital del Mar, podeu consultar la pàgina web https://futurhospitaldelmar.cat/ca/futur/  

O veure el vídeo sobre el Futur Hospital del Mar https://youtu.be/8MPAaxcNnEw  

No Comments

Post A Comment