L’Hospital de l’Esperança preparat per les obres d’ampliació de l’Hospital del Mar

Hospital de l'Esperança

L’Hospital de l’Esperança preparat per les obres d’ampliació de l’Hospital del Mar

El centre ha habilitat trenta-sis llits per atendre pacients dels serveis de Medicina Interna i de Malalties Infeccioses mentre duren els treballs. També ha reforçat diverses àrees per continuar oferint el mateix nivell d’atenció al pacient agut.

L’Hospital de l’Esperança ja està acollint pacients dels serveis de Medicina Interna i de Malalties Infeccioses a la Unitat d’Hospitalització 41, com preveu el pla de contingència posat en marxa davant l’inici de les obres de la segona fase de l’ampliació de l’Hospital del Mar. A banda dels trenta-sis llits, a la vegada s’han reforçat diversos serveis al centre per poder atendre les necessitats d’aquests pacients, amb la presència d’especialistes per a la realització d’interconsultes.

En aquest sentit, s’ha ampliat la capacitat del laboratori d’urgències per donar resposta a l’increment de la demanda. S’ha fet el mateix amb el Servei de Radiologia, per oferir atenció les 24 hores, inclosa la possibilitat de realitzat tomografies computades (TC), i d’un ecògraf amb personal del Servei de Cardiologia per fer el seguiment als malalts. El Servei de Farmàcia a l’Hospital de l’Esperança també s’ha reforçat.

La Unitat de Reanimació del centre ja disposa d’infermeres i de TCAIs les 24 hores durant tota la setmana i s’ha establert un circuit per a l’atenció del pacient inestable, que permet el seu trasllat urgent a l’Hospital del Mar.

Si voleu més informació sobre el projecte d’ampliació de l’Hospital del Mar, podeu consultar la pàgina web https://futurhospitaldelmar.cat/

Mentre durin les obres hem de treslladar part de l’activitat a l’Hospital de l’Esperança. En aquest document trobarà informació que li pot ser d’utilitat.

No Comments

Post A Comment