Inici de les obres de preparació dels nous espais per acollir el CAS i el laboratori d’extraccions

Futur hospital del Mar de Barcelona

Inici de les obres de preparació dels nous espais per acollir el CAS i el laboratori d’extraccions

Els treballs preliminars arrenquen aquest 25 de febrer, a l’antiga cafeteria Naturam, situada a les galeries d’accés a l’Hospital.

Les obres de condicionament de l’espai de l’antiga cafeteria Naturam per acollir les dependències del Centre d’Atenció i Seguiment (CAS), situat a la UH08, i el laboratori d’extraccions, s’han posat en marxa aquest 25 de febrer. Els treballs inicials d’enderroc tenen una durada prevista d’una setmana i no es preveu que hi hagi cap afectació a l’activitat assistencial de l’Hospital.

Aquest espai, situat a les galeries d’accés al centre, ofereix 400 m2 de superfície i permet donar una millor atenció als pacients de tots dos serveis. El seu condicionament alliberarà l’espai de les galeries on ara es realitzen les extraccions, que s’habilitarà per atendre pacients de la consulta de diàlisi peritoneal, de la consulta d’hipertensió i per a la realització de consultes de telemedicina.

Aquests treballs responen al programa de contingència posat en marxa davant l’inici dels treballs d’ampliació de l’Hospital. En tot cas, s’informarà amb el màxim d’antelació possible als professionals afectats per aquests moviments.

Si voleu més informació sobre el projecte d’ampliació de l’Hospital del Mar, podeu consultar la pàgina web https://futurhospitaldelmar.cat/ca/futur/

O veure el vídeo sobre el Futur Hospital del Mar https://youtu.be/8MPAaxcNnEw

No Comments

Post A Comment